Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Bouw & Industrie

Merken

Wij zijn heel kritisch geweest welke merken bij ons in de showroom komen. Daarom tref je alleen merken met een goede
prijs/kwaliteit verhouding!

Schoenen

We hebben een ruim assortiment schoenen. Daarnaast meten we je voeten, zodat het helemaal past, eventueel met extra zool.

Comfortabel

Om comfortabele kleding te kunnen dragen is ons assortiment uitgebreid met stoffen die nog maar net op de markt zijn, zoals bamboe en tencel. Voor iedere situatie!

Maatvoering

Iedere collega kunnen we kleden, hoe groot, klein, dik of dun je ook bent. We helpen je!

Groots

We hebben meer dan 2800 collega’s achter ons staan die helpen wanneer nodig, met pasbus, enorm magazijn en prachtige showroom! Laat je verrassen!

100%

Bescherming

12.5+

Jaren ervaring

Kom

Gewoon langs!

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. En dat moet ook. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 12.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen met een zakje snoepjes erop op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving

Bel ons