Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Samen verbeteren we de wereld

Wilt u een steentje bijdragen aan een betere wereld en een schonere toekomst? Dat geldt natuurlijk ook voor de wijze van inkopen en de selectie van uw leveranciers. Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Lees dan gauw verder over het groene hart van Logomotion!

Bouw-werkkleding

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij bij Logomotion denken op alle vlakken na over een groenere wereld. Zo maken wij gebruik van ledverlichting in ons gehele pand en gebruiken we groene stroom dat opgewekt is door zonnepanelen. Wanneer u bij onze showroom komt, zult u onze elektrische auto’s gelijk zien staan; de Renault Twizy en de Toyota Prios Plugin. Hiermee crossen we al jaren door Almere en omgeving. Misschien heeft u ons wel eens zien rijden, we zijn niet te missen!

Daarnaast scheiden wij uiteraard al ons afval. Zelfs het koffiedik van onze heerlijke cappuccino’s wordt gescheiden afgevoerd via StopMijnAfval.nl. Alle folies en het karton waarin de kleding wordt geleverd scheiden wij ook.

Teamkleding

Circulaire kleding

Aan de inkoopzijde houden wij ook rekening met het milieu. Wij werken alleen samen met partijen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Geen kinderhandjes aan onze kleding! Maar wij willen meer. Daarom werken wij samen met een aantal leveranciers die circulaire kleding maken. Bij ons kunt u onder andere kleding kopen van Fristads. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Vlamvertragende duurzame kleding

Werkbroek-Poloshirt-Illy

Kleding recyclen

Heeft u tassen vol kleding dat u niet meer past of draagt? Al deze kleding kunt u bij ons inleveren. Wij zorgen er dan voor dat alles wordt hergebruikt. Misdrukken en kleding die uit de collectie is maar nog wel bruikbaar is, nemen wij mee naar de townships in Zuid-Afrika of doneren wij aan het Leger des Heils.

Rabobank-buiten

Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt

Bij Logomotion werken we graag met G-krachten en stagiaires. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Zo hebben wij al een aantal mensen kunnen laten doorstromen naar een volwaardig betaalde baan. Hier dragen wij graag aan bij!

Kom langs in onze showroom

Om kleding goed te kunnen beoordelen, is een showroom essentieel! Hier ontvangen wij u graag onder het genot van heerlijke koffie, om samen de juiste kleding te vinden voor uw bedrijf. Het advies is altijd integer, gericht op wat voor u het beste is! In de showroom treft u een groot gedeelte uit ons assortiment. Het is fijn wanneer u een afspraak maakt, zodat we meteen de tijd voor u hebben.

Werkbroek-Poloshirt-Illy

Nomsa Na Mati

Wanneer u bij ons bedrijfskleding koopt, levert u daarmee indirect een bijdrage aan een socialere wereld. Wij zijn namelijk trotse mede-oprichters van de Nomsa Na Mati foundation in Zuid-Afrika en schenken een percentage van de jaaromzet aan deze organisatie. De Nomsa Na Mati foundation helpt minder bedeelde kinderen op een kleinschalige, directe manier. Bijvoorbeeld door dokterskosten te betalen, te zorgen voor voedsel of een schoolbeurs of microkrediet uit te geven. Naast het schenken van een percentage van de jaaromzet, doneren wij ook regelmatig goederen en kleding en wordt er veel kleding gerecycled via de foundation. Naast de Nomsa Na Mati foundation steunt Logomotion regelmatig projecten van Stichting Opkikker, KIKA, Stichting Showband Doe Maar en particuliere initiatieven.

Rabobank-buiten

Groen en goed inkopen?

Als er één bedrijf onder een vergrootglas heeft gelegen de afgelopen jaren, dan is het wel één van onze klanten Lelystad Airport. Dhr. Terlien, verantwoordelijk voor de aanschaf van bedrijfskleding, kreeg een duidelijke opdracht voor de aanbesteding van de nieuwe bedrijfskleding. De kleding moest zo duurzaam en circulair mogelijk zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierin een belangrijke rol. Daarnaast moest het modern, comfortabel en mooi zijn. Samen met Lelystad Airport hebben wij daarom gekozen voor een kledinglijn van Mascot. Zij hebben als enige bedrijf in de bedrijfskledingbranche het ISO SA8000 certificaat. Hiermee hebben zij bewezen te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En zij hebben daarnaast zeer modieuze werkkleding die lang meegaat. 

Herkent u een dergelijke vraag? Neem dan contact met ons op. Wij bij Logomotion staan voor u klaar! 

Referentie: Lelystad Airport

Wij nemen contact met jou op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuze! Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug. Wij verzorgen je van vrijblijvend advies, zodat je rustig kunt nadenken over het bestellen van kwaliteitsbedrijfskleding dat comfortabel zit en er professioneel uitziet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.