Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Over ons

Na een jarenlange carrière in de verkoop en marketing, waren we beiden toe aan iets anders. Samen hadden we als hobby de modevakschool gevolgd en diverse naaicursussen gedaan.  Vanuit de huiskamer, aan de keukentafel zijn we begonnen. De huiskamer had een lange wand waartegen we een enorme kast hadden gezet. Als klanten langs kwamen, dan openden we de deuren van de kasten en werd de huiskamer showroom. Onze dochter Myrthe kroop vrolijk overal tussendoor. Dat was in 2006. Vanaf 2007 was het al zo druk dat de huiskamer regelmatig volstond met dozen. Dus zijn we op zoek gegaan naar een bedrijfspand, maar dat is niet makkelijk wanneer je nog maar zo kort bestaat.

Toch is het gelukt! In 2008 kochten we ons pand aan de Binderij in Almere.

Vanaf 2009 zijn we preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland. Vanwege Guido’s ruime ervaring in de horeca, is het eenvoudig om deze branche te adviseren. In 2010 werden we gebeld door de Gazelle Awards… onze cijfers bleken zo goed te zijn dat we 14 e op de ranglijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland waren. Bij de uitreikingen viel het ons zelf op dat we het snelst groeiende bedrijf zonder externe investeerders waren, en dat maakte ons nog trotser.

Vanaf 2012 hebben we Logomotion 2.0 geïntroduceerd. Eigenlijk hield dat in dat we op zoek zijn gegaan naar de klanten die bij ons horen en die vervolgens van A tot Z in de watten leggen. Het gevolg is een enorm trouwe klantenkring waar we natuurlijk heel blij mee zijn.

In 2019 zijn we verhuisd naar ons huidige pand met een nog grotere showroom en een groter magazijn.

Bij veel klanten worden we geroemd om onze lekkere koffie, de hobby van Guido. U bent van harte welkom om die te komen proeven en samen met ons een leuk avontuur naar nieuwe bedrijfskleding te beginnen.

guido-bos-en-mireille-bos

Kom langs in onze showroom

Om kleding goed te kunnen beoordelen, is een showroom essentieel! Hier ontvangen wij u graag onder het genot van heerlijke koffie, om samen de juiste kleding te vinden voor uw bedrijf. Het advies is altijd integer, gericht op wat voor u het beste is! In de showroom treft u een groot gedeelte uit ons assortiment. Het is fijn wanneer u een afspraak maakt, zodat we meteen de tijd voor u hebben.

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving

Bel ons