Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Over ons

Na een jarenlange carrière in de verkoop en marketing, waren we beiden toe aan iets anders.  Vanuit de huiskamer, aan de keukentafel zijn we begonnen op 1 april 2005. In 2008 kochten we ons pand aan de Binderij in Almere.

In 2010 werden we gebeld door de Gazelle Awards… onze cijfers bleken zo goed te zijn dat we 14e op de ranglijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland waren. Bij de uitreikingen viel het ons zelf op dat we het snelst groeiende bedrijf zonder externe investeerders waren, en dat maakte ons nog trotser.

Vanaf 2012 hebben we Logomotion 2.0 geïntroduceerd. Eigenlijk hield dat in dat we op zoek zijn gegaan naar de klanten die bij ons horen en die vervolgens van A tot Z in de watten leggen. Het gevolg is een enorm trouwe klantenkring waar we natuurlijk heel blij mee zijn. In 2019 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de kabelstraat met een nog grotere showroom en een groter magazijn.

Ons team bestaat uit vijf vaste medewerkers, aangevuld met twee oproepkrachten. 

Bij veel klanten worden we geroemd om onze lekkere koffie, de hobby van Guido. U bent van harte welkom om die te komen proeven en samen met ons een leuk avontuur naar nieuwe bedrijfskleding te beginnen.

guido-bos-en-mireille-bos

Kom langs in onze showroom

Om kleding goed te kunnen beoordelen, is een showroom essentieel! Hier ontvangen wij u graag onder het genot van heerlijke koffie, om samen de juiste kleding te vinden voor uw bedrijf. Het advies is altijd integer, gericht op wat voor u het beste is! In de showroom treft u een groot gedeelte uit ons assortiment. Het is fijn wanneer u een afspraak maakt, zodat we meteen de tijd voor u hebben.

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving

Bel ons