Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Over ons

Na een jarenlange carrière in de verkoop en marketing, waren we beiden toe aan iets anders.  Vanuit de huiskamer, aan de keukentafel zijn we begonnen op 1 april 2005. In 2008 kochten we ons pand aan de Binderij in Almere.

In 2010 werden we gebeld door de Gazelle Awards… onze cijfers bleken zo goed te zijn dat we 14e op de ranglijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland waren. Bij de uitreikingen viel het ons zelf op dat we het snelst groeiende bedrijf zonder externe investeerders waren, en dat maakte ons nog trotser.

Vanaf 2012 hebben we Logomotion 2.0 geïntroduceerd. Eigenlijk hield dat in dat we op zoek zijn gegaan naar de klanten die bij ons horen en die vervolgens van A tot Z in de watten leggen. Het gevolg is een enorm trouwe klantenkring waar we natuurlijk heel blij mee zijn. In 2019 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de kabelstraat met een nog grotere showroom en een groter magazijn.

Ons team bestaat uit vijf vaste medewerkers, aangevuld met twee oproepkrachten. 

Bij veel klanten worden we geroemd om onze lekkere koffie, de hobby van Guido. U bent van harte welkom om die te komen proeven en samen met ons een leuk avontuur naar nieuwe bedrijfskleding te beginnen.

Guido en Mireille Bos over ons

Kom langs in onze showroom

Om kleding goed te kunnen beoordelen, is een showroom essentieel! Hier ontvangen wij u graag onder het genot van heerlijke koffie, om samen de juiste kleding te vinden voor uw bedrijf. Het advies is altijd integer, gericht op wat voor u het beste is! In de showroom treft u een groot gedeelte uit ons assortiment. Het is fijn wanneer u een afspraak maakt, zodat we meteen de tijd voor u hebben.

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving