Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Nieuws

Regelmatig posten wij hier updates van de nieuwste collecties en andere interessante berichten en verhalen over klanten. Bent u trots op uw nieuwe bedrijfskleding? Stuur ons een leuke foto van uw team en wij plaatsen u graag op deze pagina!

Bezoek onze showroomOfferte aanvragen
bedrijfskleding-accessoires
Het is weer voorbij die mooie zomer…

Het is weer voorbij die mooie zomer…

      Helaas, het is gedaan met het mooie weer 🙁 Om de koude het hoofd te bieden hebben wij een mooie aanbieding van wintermutsen. Ook leuk voor in het kerstpakket! 50 stuks inclusief borduring of opdruk, leverbaar in 17 kleuren,...

Lees meer
Internationale Wedstrijden

Internationale Wedstrijden

Het ROC van Flevoland doet dit jaar mee aan de internationale HORECA wedstrijden. Daarbij moet de kleding natuurlijk ook tip-top verzorgd zijn! We wensen ze heel veel succes!

Lees meer
De modernste borduurmachines

De modernste borduurmachines

Sinds kort hebben wij de beschikking over 2 van de allernieuwste, meest nauwkeurige, snelste en energiezuinigste borduurmachines ter wereld. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op. Deze borduurmachine kan 1500 steken per minuut borduren doordat er een...

Lees meer
Gepersonaliseerde duurzame mondkapjes

Gepersonaliseerde duurzame mondkapjes

In deze bijzondere tijd is van een nadeel een voordeel gemaakt. Het mondkapje, een noodzakelijk kwaad, kan heel goed gebruikt worden om uw bedrijfsvisie duidelijk te maken aan uw klanten. Wij ontwerpen en vervaardigen mondkapjes op maat naar eigen ontwerp. Neem...

Lees meer
Oerhollandse Kokskleding

Oerhollandse Kokskleding

Ook voor oerhollandse kokskleding kunt u natuurlijk bij ons terecht. Onder het motto "Think Global, Buy Local" is het goed om Nederlandse producten te kopen. Niet alleen voor onze economie, maar zeker ook voor het milieu en in de wetenschap dat de fabriek een juist...

Lees meer
passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving