Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Referenties

Bouw-werkkleding

Lelystad Airport

Al jarenlang verzorgen we de kleding voor de werknemers van Lelystad Airport. Zowel voor de heren en dame in de toren als buiten op de landingsbaan. Het is niemand ontgaan dat de luchthaven uitbreidt. Inmiddels is er ook een nieuw logo en zijn we druk aan het bespreken wat de nieuwe kledinglijn wordt… spannend!

Teamkleding

US Volleybal Amsterdam

Het dames 1 team van US Volleybal Amsterdam wordt al jaren gesponsoord door Pharmafilter. Ze dragen naar alle tevredenheid een mooie outfit van het merk Craft. Zowel het team als de kleding zijn absoluut top!

Kokskleding-weedburger

Dutch Weed Burger

Dutch Weed Burger, een vegetarische hamburger gemaakt van zeewier. En net zo natuurlijk als het product is ook de kleding. 100% biologisch, fairtrade katoen met verf op waterbasis!

Werkbroek-Poloshirt-Illy

Illy

Het bekende koffiemerk, staat voor een unieke kwaliteit. Logomotion past hier perfect bij. “Wij waren al zeker van de kleurcombinatie, maar waar en hoe groot positioneer je een logo, wat zit comfortabel en blijft ook aan het einde van een werkdag nog representatief? Logomotion had het antwoord. De kleding is van uitstekende kwaliteit en ziet er ook na een jaar dragen nog perfect uit.”

Rabobank-buiten

Rabobank Almere

Rabobank Almere wilde graag representatieve en comfortabele kleding. De kleding wordt door de medewerkers zelf gewassen. Dan is het natuurlijk heel prettig dat onze kostuums in de wasmachine gewassen kunnen worden!
ijssalon-kleding

IJssalon Mariola

IJssalon Mariola uit Almere heeft ook een eigen kledinglijn gekregen. Hierbij is gekozen voor een frisse uitstraling. De witte blouses zijn een standaard artikel, maar gecombineerd met de speciaal ontworpen sloven en schorten krijgt men toch een uniek geheel. De kleding past qua kleur en stijl perfect bij het nieuwe interieur.
Hotel-theater-Figi-en-Slot-Zeist

Hotel theater Figi en Slot

Hotel theater Figi en Slot Zeist: “Alle afdelingen krijgen gefaseerd nieuwe kleding. Logomotion heeft ons geholpen bij het maken van de keuzes en ons uitstekend geadviseerd. De kleding is door middel van een modeshow aan de directie gepresenteerd. Tel hierbij de uitstekende service en goede prijzen op en onze keuze is snel gemaakt!”
Kleding-Steakhouse

Restaurant Toro Dorado

Voor Toro Dorado is een complete kledinglijn ontworpen, zodat er een mooie eenheid is in de kleding van het bedienend personeel en het keukenpersoneel. De kleuren van het logo zijn hierbij als uitgangspunt genomen. Het resultaat is een kledinglijn die op het lijf geschreven is.
passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving