Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Referenties

Bouw-werkkleding

Lelystad Airport

Al jarenlang verzorgen we de kleding voor de werknemers van Lelystad Airport. Zowel voor de heren en dame in de toren als buiten op de landingsbaan. Het is niemand ontgaan dat de luchthaven uitbreidt. Inmiddels is er ook een nieuw logo en zijn we druk aan het bespreken wat de nieuwe kledinglijn wordt… spannend!

Teamkleding

US Volleybal Amsterdam

Het dames 1 team van US Volleybal Amsterdam wordt al jaren gesponsoord door Pharmafilter. Ze dragen naar alle tevredenheid een mooie outfit van het merk Craft. Zowel het team als de kleding zijn absoluut top!

Kokskleding-weedburger

Dutch Weed Burger

Dutch Weed Burger, een vegetarische hamburger gemaakt van zeewier. En net zo natuurlijk als het product is ook de kleding. 100% biologisch, fairtrade katoen met verf op waterbasis!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving

Werkbroek-Poloshirt-Illy

Illy

Het bekende koffiemerk, staat voor een unieke kwaliteit. Logomotion past hier perfect bij. “Wij waren al zeker van de kleurcombinatie, maar waar en hoe groot positioneer je een logo, wat zit comfortabel en blijft ook aan het einde van een werkdag nog representatief? Logomotion had het antwoord. De kleding is van uitstekende kwaliteit en ziet er ook na een jaar dragen nog perfect uit.”

Rabobank-buiten

Rabobank Almere

Rabobank Almere wilde graag representatieve en comfortabele kleding. De kleding wordt door de medewerkers zelf gewassen. Dan is het natuurlijk heel prettig dat onze kostuums in de wasmachine gewassen kunnen worden!
ijssalon-kleding

IJssalon Mariola

IJssalon Mariola uit Almere heeft ook een eigen kledinglijn gekregen. Hierbij is gekozen voor een frisse uitstraling. De witte blouses zijn een standaard artikel, maar gecombineerd met de speciaal ontworpen sloven en schorten krijgt men toch een uniek geheel. De kleding past qua kleur en stijl perfect bij het nieuwe interieur.

Kom langs in onze showroom

Om kleding goed te kunnen beoordelen, is een showroom essentieel! Hier ontvangen wij u graag onder het genot van heerlijke koffie, om samen de juiste kleding te vinden voor uw bedrijf. Het advies is altijd integer, gericht op wat voor u het beste is! In de showroom treft u een groot gedeelte uit ons assortiment. Het is fijn wanneer u een afspraak maakt, zodat we meteen de tijd voor u hebben.

Hotel-theater-Figi-en-Slot-Zeist

Hotel theater Figi en Slot

Hotel theater Figi en Slot Zeist: “Alle afdelingen krijgen gefaseerd nieuwe kleding. Logomotion heeft ons geholpen bij het maken van de keuzes en ons uitstekend geadviseerd. De kleding is door middel van een modeshow aan de directie gepresenteerd. Tel hierbij de uitstekende service en goede prijzen op en onze keuze is snel gemaakt!”
Kleding-Steakhouse

Restaurant Toro Dorado

Voor Toro Dorado is een complete kledinglijn ontworpen, zodat er een mooie eenheid is in de kleding van het bedienend personeel en het keukenpersoneel. De kleuren van het logo zijn hierbij als uitgangspunt genomen. Het resultaat is een kledinglijn die op het lijf geschreven is.

Wij nemen contact met jou op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuze! Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug. Wij verzorgen je van vrijblijvend advies, zodat je rustig kunt nadenken over het bestellen van kwaliteitsbedrijfskleding dat comfortabel zit en er professioneel uitziet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons