Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Zelf kleding ontwerpen

Eigenlijk is dat het leukste. Een eigen speciale kledinglijn! En dat kan, vaak ook zonder dat je grote aantallen hoeft te bestellen. Wel zo handig, ook voor nabestellingen.

Maak een afspraakOfferte aanvragen
Logomotion-kledinglabel

Kleding Ontwerpen

Jassen, softshell & bodywarmers

Zegt u maar hoe de jassen, bodywarmers of softshell, ook als high visability, eruit moeten zien en wij zorgen ervoor dat het binnen een korte tijd vanaf 10 stuks naar eigen ontwerp geleverd worden. 
Deze kleding wordt gemaakt van gerecycled materiaal!
Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Overhemden en blouses op maat

Ons unieke concept zorgt er voor dat u een overhemd of blouse geheel op uw maten afgestemd kunt laten maken, met keuze uit honderden stoffen, tegen een aantrekkelijke prijs en met een korte levertijd. Dat is pas echt maatkleding!

Schorten en sloven

Het maken van schorten en sloven is geen rocket-science. Vandaar dat we daar ook alle kanten mee op kunnen. We bedenken samen een mooi ontwerp en leveren dat vanaf 30 stuks, met keuze uit 80 kleuren.

T-shirts, poloshirts, sweaters

T-shirts, poloshirts en sweaters kunnen wij vanaf 50 stuks in standaard kleuren naar uw eigen ontwerp aanpassen. Accenten aanbrengen door middel van gekleurde knopen, biesjes en koordstoppers kan al vanaf tien stuks.
Zelf kunt u alvast stoeien met onze

ON-LINE ONTWERPMODULE

Wilt u kleding in uw eigen PMS kleur, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De aantallen hiervoor liggen wel wat hoger. Kom langs in onze showroom voor het bespreken van alle opties.

Caps

Vanaf 50 stuks kunnen wij caps naar uw eigen ontwerp maken, inclusief borduring of bedrukking.

Kom langs voor de mogelijkheden!

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. En dat moet ook. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen met een zakje snoepjes er bij op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving

Bel ons