Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Bedrijfskleding beveiliging & representatieve kleding

Kostuums voor beveiliging en representatie

Voor de beveiliging en als representatieve kleding voor banken, hotels, horeca, receptiemedewerkers hebben wij keuze uit diverse moderne, comfortabele kostuums met een perfecte pasvorm. Al onze kostuums kunnen in de wasmachine! 

Overhemden / blouses

Van slimfit tot overhemden met extra mouwlengte, heet wasbaar, strijkvrij of mag in de droger, voor iedere vraag hebben wij een oplossing. Speciaal voor de horeca hebben we overhemden die op 95 graden gewassen mogen worden.

Vesten en truien

Prachtige truien, van wol of zonder wol, die niet kriebelen en in de wasmachine kunnen. Nette vesten met ritsen of knopen, commando-truien voor de beveiliging.

Accessoires

Ook voor stropdassen, shawls en riemen kunt u bij ons terecht. Vanaf 50 stuks kan dit geheel naar eigen ontwerp. Voor de lagere aantallen hebben wij een groot assortiment om uit te kiezen. Stropdassen kunnen worden vermaakt naar clipdassen.

Zelf kleding ontwerpen

Overhemden en blouses zijn vanaf ca. 12 stuks naar eigen ontwerp te produceren

Naaiatelier

Onze coupeuse meet uw maten op en wij passen de kleding geheel naar uw wensen aan.

30 °

Wasbaar

10+

Pasvormen

xxs-xxxxl

Maten

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving