Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Bedrijfskleding Winkel & Magazijn

Bakkerij /slagerij /kaaswinkel etc.

Wat voor winkel u ook heeft, wij bieden passende kleding. Voor ieder wat wils.

Slijtvast

Wilt u een poloshirt of een blouse? Dan is het belangrijk dat het model niet alleen comfortabel, maar ook slijtvast is. U draagt het immers heel vaak.

Op maat

Op de pagina ‘Zelf kleding ontwerpen’ staan voorbeelden van kledingstukken die in lage aantallen op maat gemaakt kunnen worden. Vaak wel zo leuk voor in de winkel.

Accenten

Het is heel authentiek om een paar kleine kleuraccenten aan te brengen in uw bedrijfskleding. 

95 °

wasbaar

30 stuks

eigen ontwerp

59

kleuren

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving