Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Bedrijfskleding Bouw & Industrie

Merken

Wij hebben heel kritisch gekeken naar welke merken bedrijfskleding voor de bouw en industrie bij ons passen en in de showroom komen. Daarom treft u alleen merken aan met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken o.a. met werkkleding van Mascot, Tricorp en Fristads. 

Werkschoenen en PBM’s

Wij hebben een ruim assortiment veiligheidsschoenen. Daarnaast meten we uw voeten zodat de schoen helemaal past, eventueel met een aangepaste inlegzool. Ook verkopen wij PBM’s als helmen, lasbrillen, handschoenen etc. Alles onder 1 dak!

Comfortabel en duurzaam

Om comfortabele kleding te kunnen dragen is ons assortiment uitgebreid met de nieuwste duurzame stoffen als tencel, bamboe, stretchstoffen van gerecycled plastic etc. 

Maatvoering

Wij hebben werkkleding in de maten XXS t/m 8XL, dus wij kunnen alle medewerkers voorzien van de juiste kleding.

Showroom

We hebben meer dan 40.000 kledingstukken in ons assortiment. Een groot deel daarvan vind u in onze showroom. Voor veel kleding geldt: vandaag besteld, morgen in huis (uiteraard met uitzondering van geborduurde of bedrukte kleding). Kom langs en laat u verrassen onder het genot van een goede kop koffie of cappuccino!

100%

Bescherming

17.5+

Jaren ervaring

Kom

Gewoon langs!

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving