Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Bedrijfskleding Zorg, Wellness & Facilitair

Zorgkleding

Ons uitgebreide assortiment zorgkleding omvat de bekende merken als de Berkel, Greiff, Haen/ Ballyclare, Alsico en daarnaast zelf ontworpen kleding vanaf 30 stuks.

Wellness kleding

Wat dacht u van mooi getailleerde poloshirts die op 95 graden gewassen kunnen worden?

Kleding perfect geschikt voor massages, schoonheidsspecialisten, sauna personeel etc.: Premier

Facilitaire dienst

Facilitaire kleding valt vaak tussen wal en schip. Toch hebben we een mooie collectie speciaal hiervoor. In verschillende kleurstellingen zodat alles bij elkaar past.

Borduren en bedrukken

Wij borduren en bedrukken de kleding in onze eigen studio zodat we kwaliteit en een korte levertijd kunnen waarborgen.

Kleuren

De kleding is verkrijgbaar in 59 verschillende kleuren met even zoveel accentkleuren vanaf 30 stuks.

95 °

Wasbaar

30 stuks

eigen ontwerp

modern

en comfortabel

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving