Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Kostuums & Accessoires

Kostuums die gewoon in de wasmachine gewassen kunnen worden en toch heel chique en modern zijn?… het kan bij ons!

Dit jaar zijn er ook weer zeer nette jurken in ons assortiment bijgekomen (zie de foto’s rechts). Ook helemaal nieuw zijn kostuums met een moderne ruit en jogg-pantalons met een touwtje in de band.

Uiteraard worden kostuums per persoon afgemeten. Standaard zijn de kostuums leverbaar in 3 verschillende pasvormen, maar als het nodig is kan onze coupeuse de kleding aanpassen zodat deze bij iedereen fantastisch en comfortabel zit. De maatrange loopt van XXS tot 5XL. Vanaf 10 personen komen we op locatie afpassen en alle kleding wordt per persoon verpakt geleverd. Ook bewaren we van alle personeelsleden de kledingmaten en eventuele aanpassingen, zodat nabestellingen snel en soepel verlopen.

Uiteraard verkopen we ook alle bijpassende accessoires als stropdassen, shawls, riemen, bretels, manchetknopen en schoenen.

machine

wasbaar

op maat

gemaakt

grote

maatrange

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving