Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Overhemden & Blouses

U bent op zoek naar overhemden en blouses voor uw bedrijfskleding. Wilt u ze strijkvrij? met extra lange mouwen? Met een contrastkleur? Andere knoopjes? Italiaans getailleerd? Zeg het maar! Ons assortiment overhemden is onuitputtelijk, mede omdat we al vanaf 3 stuks op maat kunnen leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is ook handig wanneer er voor een voorraadmodel gekozen wordt, maar die ene collega toch echt veel langere mouwen nodig heeft. Dan worden bij hem de maten opgenomen door onze coupeuse en krijgt hij een maat-shirt.

In onze showroom hangen een groot aantal overhemden en blouses. Daarom nodigen we u graag uit om samen het juiste shirt uit te zoeken. op de foto’s hiernaast treft u een kleine impressie aan van ons assortiment. Ook kunt u onze brochures raadplegen:

Overhemden en blouses voor de horeca

Modieuze shirts

 

eigen

ontwerp

95 °

Wasbaar

250+

kleuren

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving