Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Poloshirts

“Een mooie getailleerde polo, die lang genoeg is”.  Dat is de meest voorkomende vraag die we krijgen over poloshirts en natuurlijk hebben we daar een ruim assortiment in. Maar er zijn ook poloshirts die daarnaast ook nog op 95 graden gewassen kunnen worden én in de wasdroger mogen. Dat is in veel gevallen wel zo handig, bijvoorbeeld als ieder personeelslid zijn eigen kleding wast op zijn eigen manier en iedereen er na 2 jaar dan nog steeds hetzelfde bijloopt, in plaats van met verkleurde en gekrompen shirts. Op een ander moment zoekt u eigenlijk meer een net poloshirt voor op de beurs om wat meer casual gekleed te gaan maar toch ook chique. Welk shirt voor welke gelegenheid en in welke kleur ook, wij hebben het voor u. Waarschijnlijk zijn er maar weinig zaken in de Benelux te vinden met zo’n uitgebreid assortiment.

Poloshirts kunnen door ons zowel geborduurd als bedrukt geleverd worden.

Poloshirts kunnen naar eigen idee ontworpen worden. We gaan graag samen met u tekenen, het daarna voor u digitaal ontwerpen om na akkoord een sample te kunnen verzorgen.

95 °

wasbaar

150+

kleuren

slim

fit

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving