Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Sweaters & Fleece

Rechts staan een paar voorbeelden van sweaters uit ons assortiment. In onze showroom hangen moderne hoodies maar ook sweaters die prima in de bouw ingezet kunnen worden en alles daar tussenin. We hebben sweaters met een ronde hals, met een ritsje, en met een polokraag. Met een band onderaan de trui, of juist zonder band zodat de trui niet opkruipt. Ook hebben we sweaters met een verlengd rugpand of verstevigde schouders.

Een fleece is heerlijk voor de wat koudere dagen, of juist voor de zomer als een jas te warm is maar zonder jas nog net te koud. Tegenwoordig verdringt de softshell de fleece nog wel eens, vanwege zijn waterdichte eigenschappen. Moderne fleecetruien en -vesten zijn er in verschillende diktes en kleuren, met een hoge pool of een lage (microfleece). Een fleece draagt warm en soepel, en kan vocht afvoeren van het lichaam. Rechts staan een paar foto’s van de modellen uit ons assortiment, maar in de showroom hebben we nog veel meer modellen hangen. Neem gerust even contact op als u het juiste model er niet tussen ziet staan.

Ook sweaters en fleece kunnen naar eigen wens ontworpen worden. We gaan graag samen met u tekenen, het daarna voor u digitaal ontwerpen om na akkoord een sample te kunnen verzorgen.

van promo

tot bouw

polokraag

vest, of ronde hals

150+

kleuren

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving