Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

T-Shirts

Het lijkt zo eenvoudig… een T-shirt. Toch valt er veel over te vertellen en zijn er enorm veel verschillen. Vandaar dat we ook een enorme collectie T-shirts hebben. Gewoon dat budget T-shirt voor het personeelsuitje tot aan het T-shirt dat op 95 graden te wassen is, in de wasdroger mag en na 75 wasbeurten nog steeds goed van kleur en lengte is. En heel veel daar tussenin. Rechts staan een aantal foto’s om een indruk te geven. Graag adviseren wij wat het beste T-shirt voor uw situatie is. In ons ruime assortiment zitten ook extra lange T-shirts en getailleerde shirts, en uiteraard hebben we shirts voor dames, heren en kinderen. Het aantal kleuren waarin we kunnen leveren overstijgt de 500!

T-shirts worden bij ons meestal bedrukt en niet geborduurd, omdat de stof wat dunner is dan een polo en een T-shirt vaak op de huid gedragen wordt. Afhankelijk van de wensen kan dat ook met een opdrukmethode die er echt niet afgaat! In sommige gevallen zijn er ook oplossingen voor het borduren van de T-shirts.

T-shirts kunnen ook speciaal ontworpen worden naar eigen huisstijl. We gaan daarvoor samen om de tafel zitten en tekenen. Daarna wordt dat omgezet naar een digitaal voorbeeld en laten we een sample maken. Alles om ervoor te zorgen dat we het juiste model op tijd leveren.

500+

kleuren

30+

modellen

ook

extra lang

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving