Betrouwbare levering
Persoonlijke aanpak

Kokskleding

Als er iets de afgelopen jaren is veranderd, dan is het wel kokskleding! Liep iedere kok 25 jaar geleden nog in een witte hilton buis, tegenwoordig kom je de meest uiteenlopende modellen tegen…. Bijvoorbeeld stoere jeansmodellen en koksbuizen met een rits. Ook voor vrouwelijke koks is er inmiddels een mooie en comfortabele, kleurrijke collectie. Natuurlijk hebben wij ook de accessoires om het geheel compleet te maken. Bolknopen, halsdoeken en koksmutsen in alle kleuren van de regenboog, van traditionele koksmuts tot bandana’s en caps. Al onze horecakleding vind u hier.

Kom gerust langs in onze showroom en laat u verrassen. Rechts treft u alvast een paar ideeën.

trendy
& modieus
95 °

Wasbaar

75+

kleuren

passie

Passie

Passie is liefde hebben voor… En dat hebben we echt allemaal bij Logomotion. Liefde voor het vak. Onze andere kernwoorden zijn “service“ en “perfectie”. De ervaren inkoper weet inmiddels dat er veel fout kan gaan met bedrijfskleding. Als je perfectie wilt leveren met de juiste service, dan lukt dat niet zonder passie. En na ruim 17.5 jaar hebben we een team gevormd waar de passie vanaf spat!

service

Service

Het klinkt zo makkelijk. “Wij verlenen altijd service”. Maar bij ons is service geen loze term. Service betekent beloftes nakomen (ook al moet je ’s nachts doorwerken), betekent de kleding per persoon, in een nette verpakking en mooi opgevouwen op tijd leveren. Service betekent ook: er zijn als er na levering toch iets tegen lijkt te vallen en dan niet meteen de schuld bij de klant leggen, maar samen kijken wat er aan de hand is en hoe we het op kunnen lossen.

perfectie

Perfectie

Daar hebben we lang over nagedacht. Streeft iedereen niet naar perfectie? Is het een meerwaarde om dat te communiceren? Toch wel! Ons hele bedrijf is zo ingericht dat alles wat de deur uitgaat meerdere malen door meerdere mensen is gecontroleerd op perfectie. Bij ons krijgt u wat u besteld, met het logo op de juiste plek, en recht!

Persoonlijk en eerlijk advies?

Om u van juist advies te kunnen voorzien is persoonlijk contact belangrijk. U kunt ons altijd telefonisch bereiken, maar u kunt ook langskomen in onze uitgebreide showroom, of een vertegenwoordiger laten langskomen op uw locatie.

Bezoek de showroom:

Kabelstraat 19
1322 AD Almere
Routebeschrijving